Tan Residence Display
The Tan residence is located in the Los Gatos hills.










Marketing Objective
The family room needed a storage system that could multi-task: house the expanding collection of technical equipment for audio and visual along with CDs, and DVDs; contain photo albums; contain pantry for the adjacent kitchen area; and offer a complimentary display. All of this needed to harmonize with the large viewing area within the same room for movie viewing.

Design Solution

The design solution incorporated a harmonious wave-like shape with smooth curved cabinetry that conceals the conforming shelves & drawers for ample storage. The frosted translucent plastic panels suggest to the user what audio equipment it stores while at the same time visually calming what could be a cluttered area.